Logo

Als holistisch masseur geef ik ruim 10 jaar massages in mijn massagepraktijk in Rijswijk en op locatie in Stadsgewest Haaglanden. Wil je mij als masseur aan huis laten komen voor een massage, maak dan online een afspraak, ik neem telefonisch contact met je op als je dat wilt, elkaar even spreken vindt ik zelf wel zo fijn. Wanneer de afspraak definitief is vraag ik om het adres naar 06-2546.1386 te sms-en. Telefonisch een afspraak maken met nummerherkenning mag natuurlijk ook, als ik beschikbaar ben plannen we samen een afspraak en beantwoord ik je vragen. Tijdens een massage kan ik niet opnemen, ik bel je natuurlijk wel even terug.

Zorg voorafgaand aan je massage voor een aangename temperatuur in de kamer waar je gemasseerd wilt worden. Je kiest voor een massage van 60, 75 of 90 minuten, de voorbereiding natuurlijk niet meegerekend. Geef je wensen maar ook je grenzen duidelijk aan. Als professioneel masseur neem ik ruim de tijd voor jou en jouw massage, en natuurlijk ben ik op tijd op het afgesproken adres. 

Een afspraak maken bij je thuis / in een hotel is ook in het weekend mogelijk.

massage 60 minuten       € 60,- p.p.     2e persoon € 45,-
massage 75 minuten       € 65,- p.p.     2e persoon € 50,-
massage 90 minuten       € 70,- p.p.     2e persoon € 55,-

Men waardeert ons met een 9,4. Massage bij jou thuis, masseur aan huis/hotel in Rijswijk in Leidschendam-Voorburg, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Het Westland, Wateringen, Honselersdijk, Kwintsheul, Poeldijk, Monster, Naaldwijk, 's-Gravenzande, Den Haag, Leidschenveen-Ypenburg, Wateringse Veld, Scheveningen, Segbroek, Loosduinen, Haagse Hout, Delft, Delfgauw, Pijnacker-Nootdorp, Berkel en Rodenrijs, Oude Leede, Zoetermeer, De Lier, 't Woudt, Schipluiden, Den Hoorn, Maasland, Westerlee en 's-Gravenzande.

massagevormen: Voetreflexmassage, erotische massage, oil massage, sensuele massage, Zweedse massage, lomi lomi massage, tantra massage, kruidenstempel massage, shiatsu, hotstone massage, stoelmassage, bedrijfsmassage, acupressuurmassage, ayurvedische massage, integratieve massage, tantrische massage, triggerpoint massage.