De Sensitieve Full Body Massage is een zachte maar zeer krachtige holistische ontspanningsmassage. De volle aanraking met warme amandelolie, maakt dat je volop mag genieten van lange effleurages afgewisseld met zachte knedingen, invoelend en sensitief. 

Deze massage is zacht en vol en soms misschien wat sensueel. Er is aandacht voor de chakra's en het bekken, hier liggen onze emotie's en gevoelens opgeslagen. Ook onze seksuele gevoelens liggen in het bekken, schaam je niet als je seksueel opgewonden raakt, het mag, verwacht alleen geen seksuele handelingen. Tijdens deze volledige lichaamsmassage kom je helemaal tot jezelf. Je mag ontvangen, voelen, bewust worden en loslaten op zowel lichamelijk, geestelijk, energetisch niveau. Onderkleding en handdoeken vormen een obstakel, om die reden ben je naakt. De houtkachel zorgt voor een aangename temperatuur van minimaal 25 graden. 

Ik geef deze massage met gevoel en ervaring alleen aan vrouwen. Respect voor jou en jouw lichaam is vanzelfsprekend. De massage duurt minimaal 75 minuten, reken 30 minuten bovenop de tijd van jouw massage en zorg dat je erna vrij bent. Voorafgaand bespreken we jouw klachten/wensen en natuurlijk ook jouw grenzen. 

Sensitief VIP-Massage arrangement

Het sensitief VIP-Massage arrangement is 150 minuten lang genieten van Wellness for body and mind. Reken gerust 30 tot 60 minuten extra bovenop de tijd van jouw massage en zorg er ook voor dat je erna vrij bent! Het gevoel wat je hebt na deze massage wil je zo lang mogelijk vasthouden en verplichtingen... daar wil je vast niet aan denken. 

Tijdens een ontspanningsmassage staat je telefoon natuurlijk uit, is het fijn als je vooraf de betaling doet, na de massage heb je dan geen verplichtingen meer. Mocht je nog vragen hebben bel of WhatsApp met Wim Overduin 06-2546.1386, meestal reageer ik direct en anders neem ik natuurlijk contact met je op. Wil je een afspraak maken voor een sensitieve massage klik hier... Je bent van harte welkom.

De massagesalon is gevestigd op de Kerklaan 69 in Rijswijk, goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer vanuit Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Pijnacker-Nootdorp, Rotterdam (NS Rijswijk - bus 23), Wateringse Veld, Leidschenveen-Ypenburg en Het Westland. Gratis parkeren tot 18:00 uur.  

[Home Pagina]