Logo

Verras je partner, vriend of vriendin, vader of moeder met een cadeaubon van Enjoy Ontspanningsmassage Rijswijk, een relaxter cadeau is er niet... Er is al een kadobon voor een massage vanaf € 30,00 en verder overeenkomstig de diverse massages.

Heel speciaal is het VIP-Massage arrangement van Enjoy Ontspanningsmassage Rijswijk. Dit arrangement duurt ruim twee en een half uur en is optimaal genieten van wellness for body and mind... een cadeaubon voor deze verwensessie is € 85,- Het arrangement bestaat uit een voetbad inclusief een manuele voetmassage, aansluitend een ontspanningsmassage van het gehele lichaam inclusief armen, handen en een hoofdmassage. Om het compleet te maken serveren we een heerlijk vers fruitdrankje, er is water en thee naar keuze.

Ook leuk om te geven als huwelijkscadeau, met Moederdag, Vaderdag, een verjaardag, met Valentijn, een verloving of vriendschap, Secretaressedag, een jubileum, met Sinterklaas of als Kerstcadeau of gewoon zomaar... omdat je heel veel van iemand houdt.

Het is mogelijk om de cadeaubon af te halen in de praktijk (graag even bellen) of op te laten sturen. In het laatste geval kan je deze bestellen bij Afspraak & Contact, vergeet niet het adres te vermelden. Ik stuur mijn bankgegevens naar het opgegeven e-mailadres. Er wordt € 2,- portokosten in rekening gebracht, wanneer het bedrag op de rekening is bijgeschreven, wordt de massage-cadeaubon dezelfde dag nog verstuurd.

Massage cadeaubon 's-Gravenzande, 't Woudt, Berkel en Rodenrijs, Delft, Delfgauw, De Lier, Den Haag, Den Hoorn, Haagse Hout, Het Westland, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Leidschendam-Voorburg, Leidschenveen, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Maasland, Mariëndijk, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Oegstgeest, Oude Leede, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Schipluiden, Segbroek, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Wateringen, Wateringse Veld, Westerlee, Zoetermeer.