Logo
Patty en Wim Overduin

Mijn naam is Wim Overduin, ruim 10 jaar masseur en eigenaar van Enjoy Ontspanningsmassage in Rijswijk. Mijn massages geef ik vanuit een holistische visie, fysiek, mentaal en emotioneel kunnen niet los gezien worden van elkaar, een verstoring van één van deze niveau's heeft gevolgen voor ons algemeen welzijn. 

Als masseur heb ik met veel klanten een vrij persoonlijke band, veel van hen komen al jaren. Ik besef mij heel goed dat een eerste afspraak hoogdrempelig kan zijn, toch zeg ik: "twijfel niet, een holistische ontspanningsmassage is magisch..." Tijdens een afspraak sta jij centraal en besteed ik ruim tijd en aandacht aan jou en jouw massage (lees de reviews). Tijdens een ontspanningsmassage masseer ik je op je blote lichaam, maar als je niet bloot wilt lopen hangt er altijd een saunakilt voor je klaar, deze omslagdoek bedekt de borsten buik en billen, natuurlijk kan je je broekje aanhouden.

Mijn holistische visie, kijken naar de mens als geheel, is sinds ik werk als masseur alleen maar versterkt. Mijn massagesalon is gevestigd aan huis op de Kerklaan 69 in Rijswijk. Als masseur kom ik ook bij jou aan huis in de regio Den Haag, het Westland, de omgeving Delft, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs meer info over masseur aan huis...

Naast het geven van massages ben ik een liefhebber van koken, ik ben wel een beetje hobbykok geworden, ik vindt "a healthy life" belangrijk. Met de praktijk aan huis heb ik de tijd om dagelijks wat lekkers op tafel te zetten. Ook ga ik regelmatig naar de moestuin van onze dochter Susanne, om daar de handen uit de mouwen te steken. Onze vakanties brengen we graag door op één van de Griekse eilanden, geweldig...

Masseur aan huis in 's-Gravenzande, 't Woudt, Berkel en Rodenrijs, Delft, Delfgauw, De Lier, Den Haag, Den Hoorn, Haagse Hout, Het Westland, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Leidschendam-Voorburg, Leidschenveen, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Maasland, Mariëndijk, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Oegstgeest, Oude Leede, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Schipluiden, Segbroek, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Wateringen, Wateringse Veld, Westerlee, Zoetermeer.