Logo
Patty en Wim Overduin

Welkom op mijn website... Mijn naam is Wim Overduin, ik ben ruim 10 jaar holistisch masseur. Samen met Patty wonen wij al heel lang in de Kerklaan in Oud Rijswijk, waar ook de massagepraktijk gevestigd is. Mijn massages geef ik vanuit mijn gevoel en ervaring en dat voel je. Als masseur besef ik heel goed dat een eerste afspraak hoogdrempelig kan zijn, toch zeg ik: "twijfel niet, een holistische ontspanningsmassage is magisch..."

Tijdens een afspraak sta jij centraal en besteed ik ruim tijd en aandacht aan jouw massage (reviews). Mijn holistische visie, kijken naar de mens als geheel, is sinds ik werk als masseur alleen maar versterkt. Mijn massages geef ik in mijn massagepraktijk in Rijswijk, maar als masseur kom ik ook aan huis in de regio Den Haag, het Westland, de omgeving Delft, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs meer info over masseur aan huis...

Naast het geven van massages ben ik een liefhebber van koken, ik ben wel een beetje hobbykok geworden, ik vindt "a healthy life" belangrijk. Met de praktijk aan huis heb ik de tijd om dagelijks wat lekkers op tafel te zetten. Ook ga ik regelmatig naar de moestuin van onze dochter Susanne, om daar de handen uit de mouwen te steken. Onze vakanties brengen we graag door op één van de Griekse eilanden, de Grieken zijn oprecht, de zon, de Egeïsche zee, de olijfbomen de prachtige vergezichten, de sfeer in de authentiek griekse dorpjes, geweldig.... Volgend jaar 4 weken?

Masseur aan huis in 's-Gravenzande, 't Woudt, Berkel en Rodenrijs, Delft, Delfgauw, De Lier, Den Haag, Den Hoorn, Haagse Hout, Het Westland, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Leidschendam, Leidschendam-Voorburg, Leidschenveen, Leidschenveen-Ypenburg, Loosduinen, Maasland, Mariëndijk, Monster, Naaldwijk, Nootdorp, Oegstgeest, Oude Leede, Pijnacker-Nootdorp, Poeldijk, Rijswijk, Scheveningen, Schipluiden, Segbroek, Stompwijk, Voorschoten, Wassenaar, Wateringen, Wateringse Veld, Westerlee, Zoetermeer.