Logo
Patty en Wim Overduin

Welkom op mijn website... mijn naam is Wim Overduin holistisch masseur, samen met Patty wonen wij al heel lang in de Kerklaan in Oud Rijswijk, waar ook de massagepraktijk gevestigd is. Mijn massages geef ik vanuit mijn gevoel en ervaring, oprecht en met respect voor jouw wensen en grenzen... en dat voel je als ik je masseer. Ik besef heel goed dat een eerste afspraak hoogdrempelig kan zijn, toch zeg ik: "twijfel niet, een ontspanningsmassage is magisch..."

Veel mensen ervaren mijn massages als heel bijzonder, zelf ervaar ik dat ook heel regelmatig. In de 10 jaar dat ik massages geef zijn er al veel mooie dingen gebeurd. Ik ben er best trots op dat ik hier deel vanuit mag maken. Mijn holistische visie, kijken naar de mens als geheel, is sinds ik werk als masseur alleen maar versterkt. Lichamelijk, geestelijk en emotioneel kunnen niet los worden gezien van elkaar, een verstoring van één van deze niveau's kan enorme gevolgen hebben voor ons algemeen welzijn. De universele levensenergie Reiki welke zowel Patty als ik mogen doorgeven, gebruik ik bewust en onbewust voor mijzelf en stroomt ook tijdens een ontspanningsmassage, of je het wilt ontvangen is aan jou... 

Naast het geven van massages kook ik ook graag, ik ben wel een beetje hobbykok geworden, ik vindt gezonde voeding belangrijk, met de praktijk aan huis heb ik ruim de tijd om dagelijks wat lekkers op tafel te zetten. Verder ga ik regelmatig naar de moestuin van onze dochter Susanne, om daar de handen uit de mouwen te steken. Onze vakanties brengen we graag door op één van de Griekse eilanden, de Grieken zijn oprecht, de zon, de Egeïsche zee, de strandjes, de olijfbomen de prachtige omgeving, de sfeer in de authentiek griekse dorpjes, geweldig.... dit jaar weer 3 weken!